Acasă Actualitate (VIDEO) Franţa: Trei persoane au murit, altele ar putea fi captive sub...

(VIDEO) Franţa: Trei persoane au murit, altele ar putea fi captive sub două clădiri care s-au prăbuşit

-


Corpurile a doi bărbaţi şi o femeie au fost găsite sub dărâmături în urma prăbuşirii a două clădiri în oraşul Marsilia din sudul Franţei, a anunţat brigada locală de pompieri, în timp ce căutările pentru găsirea altor potenţiale victime continuă, relatează Reuters. Procurorul general din Marsilia Xavier Tarabeux a declarat marţi că cel puţin opt oameni ar putea fi îngropaţi sub grămezile de moloz. Autorităţile au anunţat că efectuează verificări pentru a afla care a fost cauza prăbuşirii clădirilor.
Localnicii au declarat la rândul lor că blocurile erau vechi şi neconsolidate, ceea ce ar putea fi un factor al producerii evenimentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Ce a mai inventat Primăria Craiova? Sporul de periculozitate

Toţi angajaţii din Primăria Craiova, de la directori, şefi de serviciu şi până la muncitorii necalificaţi, primesc spor pentru condiţii periculoase sau vătămătoare. Sporurile variază de la 351 de lei brut pe lună, până la 1.808 lei brut. Am întrebat la DSP care sunt condiţiile vătămătoare şi periculoase din Primăria Craiova. Răspunsul a fost... o surpriză de proporţii.