Un bărbat, pasager într-un autoturism implicat într-un incident în trafic, a fost împuşcat de un poliţist, sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de Centură a Capitalei.

Potrivit Mediafax, totul s-a petrecut după ce un şofer a refuzat să oprească la semnalul echipajului de poliţie, iar maşina sa a fost urmărită şi blocată până la Şoseaua de Centură a Capitalei.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, dar acesta a ambalat motorul şi să facă cercuri, moment în care omul legii a tras un foc de avertisment asupra maşinii. Şoferul, în a cărui autoturism se mai aflau doi bărbaţi, a aceelerat şi a dispărut.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.