Acasă Actualitate Bărbat împuşcat de un poliţist, în Bucureşti, după un incident în trafic

Bărbat împuşcat de un poliţist, în Bucureşti, după un incident în trafic

-

Un bărbat, pasager într-un autoturism implicat într-un incident în trafic, a fost împuşcat de un poliţist, sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de Centură a Capitalei.

Potrivit Mediafax, totul s-a petrecut după ce un şofer a refuzat să oprească la semnalul echipajului de poliţie, iar maşina sa a fost urmărită şi blocată până la Şoseaua de Centură a Capitalei.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, dar acesta a ambalat motorul şi să facă cercuri, moment în care omul legii a tras un foc de avertisment asupra maşinii. Şoferul, în a cărui autoturism se mai aflau doi bărbaţi, a aceelerat şi a dispărut.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii depun plângere împotriva Olguţei Vasilescu pentru afirmaţii „antisemite“

Liberalii doljeni au taxat-o dur pe Olguţa Vasilescu pentru ultimele declaraţii ale acesteia despre preşedintele Klaus Iohannis, considerându-le „antisemite“. Vasilescu a scris...