8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Bărbat împuşcat de un poliţist, în Bucureşti, după un incident în trafic

Bărbat împuşcat de un poliţist, în Bucureşti, după un incident în trafic

Un bărbat, pasager într-un autoturism implicat într-un incident în trafic, a fost împuşcat de un poliţist, sâmbătă după-amiază, pe şoseaua de Centură a Capitalei.

Potrivit Mediafax, totul s-a petrecut după ce un şofer a refuzat să oprească la semnalul echipajului de poliţie, iar maşina sa a fost urmărită şi blocată până la Şoseaua de Centură a Capitalei.

Unul dintre poliţişti a coborât din maşină şi l-a somat pe şofer să coboare, dar acesta a ambalat motorul şi să facă cercuri, moment în care omul legii a tras un foc de avertisment asupra maşinii. Şoferul, în a cărui autoturism se mai aflau doi bărbaţi, a aceelerat şi a dispărut.

„Ulterior, de pe raza judeţului Ilfov, a fost preluat şi transportat la spital, prezentând o plagă nepenetrantă prin împuşcare, un bărbat, posibil aflat în autoturismul în cauză”, mai arată Poliţia Capitalei, citată de Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...