9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateValcea: IPJ Valcea ii verifica pe politistii care au verificat o sesizare venita prin sistemul 112

Valcea: IPJ Valcea ii verifica pe politistii care au verificat o sesizare venita prin sistemul 112

Conducerea I.P.J. Valcea a dispus efectuarea de verificari in urma apelului prin Sistemul National Unic al Apelurilor de Urgenta 112, primit la data de 12.10.2018, orele 02:40 la Politia Municipiului Ramnicu Valcea, apel prin care s-a sesizat  ca pe strada Calea lui Traian, lângă un  fast-food, o persoana era căzută pe asfalt. Echipajul care s-a deplasat la fata locului a constatat faptul ca pe trotuarul din fata magazinelor era căzut un barbat de 69 ani din Ramnicu Valcea, ce parea a fi in stare avansată de ebrietate. Din discuțiile purtate  cu persoanele aflate la fast-food a rezultat faptul ca barbatul ar fi consumat băuturi alcoolice  in incinta, iar la plecarea către domiciliu, din cauza stării avansate de ebrietate, a căzut, fără a fi agresat fizic, informeaza Politia. Barbatul a fost transportat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgente Valcea.

Au fost dispuse verificari cu privire la modul de interventie al politistilor, informeaza IPJ Valcea, fara a preciza pentru ce sunt verificati politistii respectivi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS