8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Trafic restricţionat pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

Trafic restricţionat pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, astăzi, până la ora 18.30, pe Autostrada A1 pe sensul Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 40 şi 44, şi pe sensul opus, între kilometrii 44 şi 36, circulaţia rutieră este restricţionată pe a doua bandă, pentru trasarea marcajelor rutiere.

Pe Autostrada A2, din cauza lucrărilor de plombare a gropilor de pe suprafaţa carosabilă, circulaţia este restricţionată astăzi pe prima bandă, între kilometrii 16 şi 17, pe sensul Bucureşti către Constanţa.

Pentru reducerea riscului de implicare în evenimente rutiere, conducătorii auto care se deplasează pe acest tronson al autostrăzii trebuie să adapteze viteza la ondiţiile de drum, să se asigure în mod corespunzător înainte de schimbarea benzii de circulaţie şi să semnalizeze din timp această intenţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...

Modernizare mai scumpă pentru trei străzi din Craiova

Strada Plopului, Mesteacănului şi Trandafirului sunt trei străzi dintr-un pachet de 27 care vor fie modernizate pe acordul-cadru până la sfârșitul anului...