11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn operator TVR le-a strigat în direct invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili

Un operator TVR le-a strigat în direct invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept că sunt penibili

Vineri, la oră de maximă audiență, în timpul emisiunii „Pulsul zilei”, difuzată pe TVR 1, în timpul discuţiilor, un membru al echipei tehnice a folosit, în direct, un limbaj licențios care a condus la întreruperea emisiunii.

Operatorul şi-a pierdut controlul în timp ce vorbea Mihai Gheorghiu, preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească şi al Coaliției pentru Familie despre referendumul din 6-7 octombrie 2018. În ultimele minute ale emisiunii, un operator le-a strigat invitaților de la Coaliția pentru Familie şi Asociația Accept “ce penibili sunteți”.

După ce preşedintele Coaliției pentru Familie a repetat ce a auzit, moderatorul a căutat să aplaneze conflictul şi schimbul de replici dintre angajatul TVR şi cei prezenți pentru dezbaterea despre referendumul pentru redefinirea familiei în Constituție.

TVR a transmis un comunicat prin care ”îşi cere scuze invitaţilor participanţi la emisiune, cât şi telespectatorilor pentru acest incident”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS