Meteorologii au anunţat că duminică, temperaturile diurne, în scădere în regiunile sudice și de sud-est, dar în ușoară creștere în restul teritoriului, se vor situa ușor sub normalul acestei perioade. Astfel, maximele vor fi cuprinse între 14 și 20 de grade. În jumătatea de sud a țării, vor fi înnorări, dar numai trecător și pe spații mici ploi slabe, în Dobrogea și în zona deluroasă și montană, mai ales a Olteniei. În jumătatea de nord, cerul va fi variabil. Vântul va mai avea intensificări în Câmpia Română și în Dobrogea, cu viteze mai mari în deltă și pe litoral, iar în celelalte zone va sufla slab și moderat.
Luni, cerul va fi variabil, mai mult noros în regiunile extracarpatice, iar probabilitatea de apariție a ploilor va fi ridicată în sud-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în Dobrogea, cu viteze mai mari în deltă și zona litoralului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul și sud-vestul teritoriului.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.