Acasă Actualitate Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului

Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului

-

Fostul judecător al CCR Toni Greblă a fost numit secretar general al Guvernului. Decizia semnată de premier a fost publicată luni în Monitorul Oficial, scrie Hotnews. El o înlocuiește astfel pe Andreea Lambru.

Președintele PSD Liviu Dragnea confirmase numirea lui Toni Greblă, fost judecător CCR, la Secretariatul General al Guvernului. „Postul de secretar general al Guvernului e în responsabilitatea PSD și după ce a plecat domnul Busuioc, postul a fost girat de un adjunct. Premierul mi-a spus că dorește să îl pună pe domnul Greblă. A avut o discuție cu dumnealui. Mâine se va întâmpla. Cred că e o soluție foarte bună. E un om foarte pregătit și de mare valoare”, a confirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.
În mai, fostul judecător al Curţii Constituţionale a fost achitat, în primă instanță, de Înalta Curte. Instanţa a decis şi ridicarea sechestrului dispus de procurori în acest caz.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tomas Ryde: Am jucat fantastic în prima repriză

La finalul duelului cu Rusia, selecționerul Tomas Ryde a acuzat arbitrajul din repriza a doua. Totodată, acesta a exlicat prestaţia slabă a...

Băsescu: PSD nu își revine din șoc!

Traian Băsescu spune că PSD nu își revine din șocul alegerilor prezidențiale pentru că, deși a mărit salariile și pensiile, a pierdut...