Acasă Actualitate Tânără din Craiova, ”hair-stylist” pentru modelele lui Giorgio Armani, ea are grijă...

Tânără din Craiova, ”hair-stylist” pentru modelele lui Giorgio Armani, ea are grijă de coafurile vedetelor de talie mondială

-

 

Anda Lorena Diculescu s-a născut pe 29 septembrie 1986, în Craiova. Se află în Torino de la vârsta de 17 ani. Întodeauna a avut o pasiune pentru tot ceea ce ține de “frumos” : modă, arta îngrijirii părului etc. La vârsta de 13 ani își realiza singură coafuri sofisticate , își confecționa extensii de păr din fire de ață sau își vopsea părul în culori extravagante. S-a născut cu dragostea pentru arta îngrijirii părului așa că într-o zi a decis să își încerce norocul într-un salon renumit din Torino, în vitrina căruia văzuse un anunț de angajare personal.

A avut noroc sa lucreze de la bun inceput cu profesioniști. Avea puțin peste 20 de ani. A fost acceptată, însă cu o condiție: aici rămâi doar dacă ești artist. Și au trecut 10 ani de când lucrează pentru Elia Piatto, un rege indiscutabil al ”hair-stylist”-ilor din Italia, dupa cum a fost numit, recent, de ziarul Corriere della Sera. Pentru Lorena, arta aranjării părului este inainte de toate pasiune.

Participă, împreună cu echipa, la cele mai importante defilări de modă din lume, precum New York, Las Vegas, Tokyo, Londra, Paris, dar și din Italia, cele mai dese evenimente având loc la Milano sau Roma. Printre clienții ei se numără actori și actrite internationale, fotbalistii de la Juventus sau modelul Eva Herzigova, din partea căreia a primit deseori felicitări.

De curand, Lorena a realizat, alături de echipa sa, coafurile manechinelor care au adus pe podium, în cadrul Săptămânii modei de la Milano, colecția primăvară-vară 2019 semnată de Giorgio Armani. De altfel, pentru Lorena, Milano a devenit a doua casa. Participa constant la evenimentele de profil, fiind unul dintre hair-stylist-istii care completeaza colecțiile marilor creatori de modă ai lumii. (sursa: Italia Diaspora, by Petre Cojocaru)

ȘTIRI VIDEO GdS

Alexandru Stoica, prezent la Repriza de Sud

Antrenorul formaţiilor CSJ Ştiinţa U Craiova U19 şi Universitatea Craiova, Alexandru Stoica, a fost prezent astăzi în studioul Radio Sud (97.4 FM)....