12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOLT: Un şofer a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe carosabil

OLT: Un şofer a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe carosabil

Un  accidentul s-a petrecut la ieșirea din comuna Brebeni spre Coteana, unde conducătorul auto a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe carosabil. Bărbatul de 35 de ani, din municipiul Slatina, a ajuns la spital cu răni, sâmbătă dimineață, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat pe DJ 546.

La fața locului au ajuns pompierii SMURD Slatina, care i-au acordat victimei primul ajutor, transportând-o ulterior la Urgențe.

„În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla numai șoferul. La sosirea paramedicilor, autoturismul a fost găsit răsturnat pe o parte, iar șoferul, în vârstă de 35 de ani, din municipiul Slatina, se afla în afara autoturismului, conștient și cooperant.

 

Pacientul, cu traumatism la umărul stâng și excoriații, a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (UPU) Olt, plutonierul major Victor Enuș.

Polițiștii au demarat verificări în acest caz. Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii din culpă. (sursa:Oltalert).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS