Acasă Actualitate Argeș: Un tânăr de 16 ani s-a aruncat într-un lac după ce...

Argeș: Un tânăr de 16 ani s-a aruncat într-un lac după ce s-a certat cu sora sa

-

Un băiat de 16 ani s-a aruncat sâmbătă dimineață în lacul de acumulare Marina, din Curtea de Argeș. Adolescentul petrecuse toată noaptea, la un majorat, apoi, într-un club din orașul Basarabilor. Era băut, spun apropiații. Acesta ar fi și motivul pentru care, la un moment dat s-a certat cu sora lui, o tânără de 23 de ani. Se spune că tânăra i-ar fi reproșat că a băut prea mult.

Supărat, adolescentul a ieșit val vârtej din clubul în care se afla. Ca să-l supravegheze sora a trimis un prieten, în vârstă de 19 ani, după el. Acesta din urmă, l-a văzut pe pe băiatul de 16 ani urcat pe balustrada care mărginește lacul, sărind în apă. Fără să stea pe gânduri s-a aruncat după el. Nu a găsit trupul și cum apa era foarte rece, nu a rezistat prea mult, ieșind la mal. Între timp, în zonă ajunsese și sora adolescentului pierit în adâncuri. (sursa:realitatea.net)

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbal (f) / Olanda, noua campioană mondială

Naționala de handbal feminin a Olandei a devenit, în premieră, campioană mondială, după ce a învins la ultima fază reprezentativa Spaniei, scor...