Interlopul brăilean Daniel Gabriel Husein, cunoscut că “Dasaev”, este unul dintre principalii suspecți ai atacului în care doi baschetbalisti americani au fost înjunghiați pe terasă “Music Pub” din Grădina Mare, potrivit informațiilor obținute de site-ul debraila.ro.

Surse judiciare au precizat că anchetatorii au stabilit deja identitatea tuturor celor implicați.
“Dasaev” s-a întors la Brăila în urmă cu patru ani, după ce a ispășit ani grei de închisoare, pentru proxenetism și viol, sentința dată de o instanța din Spania, mai precizează sursa citată.
Interlopul a devenit celebru la începutul anilor ‘90 pentru faptele sale extrem de violente.
Cei doi sportivi, de 24 și, respectiv, 25 de ani, au fost operați, aflându-se sub observație. Dacă starea lor se va agrava, vor fi transferați la Spitalul Floreasca.
Unul dintre baschetbalisti are multiple plăgi prin înjunghiere, în timp ce celălat are un plămân perforat. Americanii au venit la Brăila, unde au semnat cu “Cuza Sport”, în urmă cu mai puțin de o luna.
HotNews.ro
Monica Stuparu
Lucrează din 1998 la Gazeta de Sud şi consideră că unul dintre secretele reuşitei în acest domeniu este seriozitatea. E o persoană deschisă la ceea ce este nou, iar cea mai recentă provocare este să descopere tot ce se întâmplă în sistemul medical din Oltenia şi să ofere cititorilor informaţii corecte şi echidistante.