12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncendiu puternic la o casa si un bloc din Capitala

Incendiu puternic la o casa si un bloc din Capitala

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă care s-a extins la un bloc învecinat din sectorul 5 al Capitalei, trei persoane fiind rănite, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. Pompierii caută şi alte victime,informeaza Mediafax.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o locuinţă care s-a extins la un bloc învecinat de pe strada Iordache Năstase, din sectorul 5 al Capitalei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Flăcările au cuprins podul casei şi mansarda blocului în mare proporţie şi s-au propagat către etajele inferioare. Arderea s-a manifestat generalizat la mansardă, cu propagare la etajul 3, atât pe faţadă cât şi pe orizontală. Blocul are dimensiune aproximativă de 20×50 metri.

Până la momentul transmiterii ştirii, ISU Bucureşti-Ilfov informează că sunt trei persoane rănite, dar au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare, în măsura în care acest lucru este posibil, mai transmite Mediafax.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS