Acasă Actualitate Lucrări pe Autostrăzile A1 şi A2

Lucrări pe Autostrăzile A1 şi A2

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, până la ora 18:00, se vor executa lucrări de reparaţii asupra carosabilului pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu, pe tronsonul kilometric 240+500 metri – 239+900 metri, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă şi pe cea de urgenţă.

În perioada 5 – 7 septembrie, până la orele 19.00, din cauza lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie, traficul rutier va fi oprit pe prima bandă şi pe cea de urgenţă ale Autostrăzii A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 306+250 metri.
Pe Autostrada A2, pe sensul Constanţa – Bucureşti, între kilometrii 64 şi 35 se înlocuieşte parapetul median, traficul fiind oprit pe a doua bandă, iar pe sensul către litoral, la kilometrul 156, din cauza reparaţiilor efectuate la partea carosabilă, circulaţia este restricţionată pe prima bandă, astăzi până la orele 16:00.
Restricţiile sunt semnalizate, conducătorii auto fiind sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS