Acasă Actualitate Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că la această oră nu sunt semnalate evenimente rutiere care să impună oprirea circulaţiei pe drumurile naţionale sau autostrăzile ţării şi nici probleme semnificative de fluenţă a traficului pe aceste artere.
Există însă în vigoare o restricţie pentru tonajul greu, respectiv al autoturismelor mai mari de 7,5 tone, pe DN 1, în zona localităţii Posada, judeţul Prahova, unde pe parcursul nopţii un autocamion a derapat într-un şanţ de pe marginea drumului, iar capul tractor a rămas parţial pe suprafaţa carosabilă, ocupând jumătate din prima bandă a sensului de mers către munte.
Se menţin cu circulaţia oprită, din cauza afectării suprafeţei carosabile în urma inundaţiilor din această vară, următoarele drumuri naţionale:
– DN 73D, între localităţile Boteni şi Suslăneşti, judeţul Argeş;
– DN 11B, în zona localităţii Cătruşa, judeţul Covasna;
– DN 2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de peste râul Suceava, judeţul Suceava;
– DN 2L, în localitatea Soveja, judeţul Vrancea.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov – Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost afectat de viituri.
Traficul feroviar este oprit şi pe Magistrala 900 Caracal – Craiova, pe raza localităţii Cârcea, judeţul Dolj, ca urmare a terasamentului afectat din cauza deraierii unui tren de marfă la kilometrul feroviar 200+200 de metri.

ȘTIRI VIDEO GdS

Parlamentul European o audiază pe Adina Vălean

Adina Vălean, nominalizată pentru postul de comisar european, va fi audiată marţi în comisiile parlamentare reunite de afaceri europene. Anunţul a fost...