22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Samsung este aproape de lansarea smartphone-ului care se poate plia

Samsung este aproape de lansarea smartphone-ului care se poate plia

-

Samsung aproape că a terminat dezvoltarea primului său smartphone care se poate plia, a spus D J Koh, șeful diviziei mobile, într-un interviu pentru Business Insider, citat de Hptnews. Koh a spus că Samsung are mari așteptări de la tehnoloigia 5G care reprezintă următorul pas în evoluția smartphone-urilor. El a povestit și cum a apărut ideea stylus-ului prezent pe seria Note. dar și de ce crede că ceasurile inteligente au viitor.

Sunt cel puțin trei ani de când diverse surse spun că Samsung va aduce în piață telefoane care se pot plia. Produsul nu a apărut încă, dar D J Koh, șeful diviziei mobile, spune că lucrul la ”the folding phone” este aproape gata și acum se lucrează la capitolul experiența utilizatorului, fiindcă modelul trebuie să fie unul care ”să încânte cumpărătorii și să uimească concurența”.

Întrebat cum se va diferenția Samsung într-o piață unde smartphone-urile de vârf de gamă au multe în comun, Koh a spus că tehnologia 5G este următorul pas în evoluția telefoanelor și va schimba total modul în care le vom folosi. El a adăugat că datorită tehnologiei 5G, foarte multe se vor schimba în următorii doi-trei ani și vom putea controla de la distanță cu telefonul multe terminale pe care le avem acasă. Probabil că primele terminale compatibile cu standardul 5G vor apărea până la final de an, iar în 2019 vor începe să fie oferite și de operatori.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.