7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHans Klemm: România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite

Hans Klemm: România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite

România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite ale Americii (SUA), iar colaborarea excelentă de care ne bucurăm în plan politic şi diplomatic se reflectă în creşterea investiţiilor americane în România, a declarat ambasadorul SUA, Hans Klemm, în cadrul unui eveniment organizat joi de AmCham România privind priorităţile şi oportunităţile oferite de Parteneriatul Strategic România-SUA, informează Agerpres.

„România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite şi colaborarea excelentă de care ne bucurăm în plan politic şi diplomatic se reflectă în creşterea investiţiilor americane în România. O prezenţă şi mai mare a companiilor americane în România este întotdeauna binevenită, şi, în acest sens, misiunea noastră, alături de parteneri precum AmCham, continuă să promoveze nevoia unui climat de afaceri stabil şi predictibil”, a declarat ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Atât ambasadorul SUA la Bucureşti cât şi ambasadorul României la Washington, George Maior, au evidenţiat colaborarea solidă dintre cele două state în domeniul apărării precum şi oportunităţile de consolidare a relaţiilor economice pentru care Parteneriatul Strategic reprezintă un cadru favorabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS