Acasă Actualitate Hans Klemm: România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite

Hans Klemm: România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite

-

România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite ale Americii (SUA), iar colaborarea excelentă de care ne bucurăm în plan politic şi diplomatic se reflectă în creşterea investiţiilor americane în România, a declarat ambasadorul SUA, Hans Klemm, în cadrul unui eveniment organizat joi de AmCham România privind priorităţile şi oportunităţile oferite de Parteneriatul Strategic România-SUA, informează Agerpres.

„România este un partener şi aliat valoros pentru Statele Unite şi colaborarea excelentă de care ne bucurăm în plan politic şi diplomatic se reflectă în creşterea investiţiilor americane în România. O prezenţă şi mai mare a companiilor americane în România este întotdeauna binevenită, şi, în acest sens, misiunea noastră, alături de parteneri precum AmCham, continuă să promoveze nevoia unui climat de afaceri stabil şi predictibil”, a declarat ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Atât ambasadorul SUA la Bucureşti cât şi ambasadorul României la Washington, George Maior, au evidenţiat colaborarea solidă dintre cele două state în domeniul apărării precum şi oportunităţile de consolidare a relaţiilor economice pentru care Parteneriatul Strategic reprezintă un cadru favorabil.

ȘTIRI VIDEO GdS

Doi tineri au fost găsiți morți într-o mașină, în Bacău

Un tânăr de 19 ani şi iubita lui de 16 ani, au fost găsiţi morţi în dimineaţa zilei de luni, într-o maşină parcată pe o stradă din comuna Secuieni, judeţul Bacău.

Warner Bros a anunțat când va apărea „The Matrix 4“

Cel de-al patrulea film din seria cinematografică „The Matrix“ şi lungmetrajul „The Flash“ vor fi lansate pe marile ecrane în 2021 respectiv...