Acasă Actualitate Mehedinți: Accident rutier soldat cu cinci răniți

Mehedinți: Accident rutier soldat cu cinci răniți

-

ISU Mehedinți intervine în aceste momente la un accident rutier în Drobeta Turnu-Severin, la intersecția străzilor Gheorghe Anghel și Carpați. Un tânăr de 20 ani din Caraș Severin, care circula din direcția bdul Aluniș spre str. Cicero, la intersecția cu str Carpați nu a respectat semnificatia indicatorului oprire și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat de 58 ani din Drobeta Turnu-Severin. Accidentul s-a soldat cu cinci victime constiente si stabile,cu politraumatisme, cărora li s-a acordat primul ajutor medical de catre paramedicii SMURD si echipajele medicale SAJ, fiind transportate la UPU. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Cum vor tinerii craioveni să cucerească Luna

În acest week-end, la Craiova a avut loc „Space Apps Challenge 2019”, hackathon-ul organizat anual sub patronajul NASA, Agenţia Spaţială Americană. A doua ediţie...

Poliţist arestat la domiciliu

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât să prelungească mandatul de arestare la domiciliu emis pe numele unui poliţist. Este vorba de un agent din cadrul IPJ Dolj.