17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn primar PSD a sărit la bătaie când membrii USR s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa "Fără penali în funcții publice"

Un primar PSD a sărit la bătaie când membrii USR s-au dus să depună dosarele cu semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”

Emilian Ciolan (PSD), primarul comunei argeșene Dârmănești, a sărit la bătaie marți, în momentul în care câțiva membri USR au mers la primăria din localitate pentru a depune dosarele cu semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”, informează Hotnews. În imaginile video postate de USR pe Facebook, primarul PSD pare să îi lovească pe membrii USR, le adresează injurii și este deranjat că este filmat.

Membrii USR atacați de primarul din Dârmănești l-au reclamat pe acesta la poliție și intenționează să îl dea în judecată.

Pe 14 august, deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a fost agresat de un polițist local în primăria din Rădăuți, în timp ce strângea semnături pentru inițiativa „Fără penali în funcții publice”.

Inițiativa cetățenească „Fără Penali în funcții publice” a adunat un milion de semnături, a anunțat în urmă cu o săptămână Uniunea Salvați România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS