Acasă Actualitate Natalie Portman va regiza şi va juca dublu rol într-un film despre...

Natalie Portman va regiza şi va juca dublu rol într-un film despre două surori gemene rivale

-

Natalie Portman va regiza şi va juca dublu rol într-un film despre rivalitatea profesională dintre două surori gemene care oferă sfaturi în paginile ziarelor, informează Agerpres, citând EFE.

Portalul Collider informa deja în iulie că Portman este pe cale să obţină un acord pentru a prelua frâiele acestui proiect, însă de abia marţi revista de specialitate The Hollywood Reporter a confirmat că negocierile au ajuns la bun sfârşit.

Fără titlu deocamdată, filmul prezintă povestea surorilor Esther şi Pauline Friedman, două gemene care oferă în rubricile ziarelor sfaturi pentru cei care au îndoieli şi au nevoie de răspunsuri. Esther semnează rubrica ‘Ask Ann Landers’ din 1955, în timp ce sora ei rivală Pauline ţine rubrica ‘Dear Abby’ din 1956.

Katie Robbins, care a lucrat ca scenaristă la serialul ‘The Affair’, se va ocupa de scenariul acestui film.

Câştigătoare a unui Oscar pentru cea mai bună actriţă cu filmul ‘Black Swan’ (2010), Portman este considerată una dintre cele mai bune actriţe ale generaţiei sale, cu roluri memorabile în filme precum ‘Closer’ (2004), ‘V for Vendetta’ (2005) sau ‘Jackie’ (2016).

ȘTIRI VIDEO GdS

Alex Cicâldău: Exersez foarte mult la antrenamente loviturile libere

Mijlocașul formației Universitatea Craiova, Alexandru Cicâldău, a declarat după meciul cu FC Voluntari, că golul marcat din lovitură liberă nu este întâmplător.