15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMEN: O nouă sesiune de depunere a proiectelor de auxiliare didactice

MEN: O nouă sesiune de depunere a proiectelor de auxiliare didactice

O nouă sesiune de depunere a proiectelor de auxiliare didactice în vederea aprobării/avizării de către Ministerul Educaţiei Naţionale – Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) se desfăşoară de miercuri până pe 31 august, informează Agerpres.

„Potrivit reglementărilor în vigoare, MEN, prin CNEE, efectuează verificarea criteriilor de conformitate şi propune pentru aprobare, anual, în două sesiuni, lista auxiliarelor didactice disponibile pentru utilizarea în sistemul de învăţământ preuniversitar”, se arată într-un comunicat al MEN.

Durata maximă pentru derularea procesului de avizare/aprobare este de 30 de zile de la încheierea perioadei prevăzute pentru depunerea solicitărilor. Solicitantul aprobării sau al avizului pentru auxiliare didactice poate fi autor, editor, producător, comerciant/furnizor autorizat sau altă instituţie recunoscută ce are ca obiect de activitate învăţământul/educaţia/formarea şi colaborează cu cadre didactice şi specialişti în domeniul căruia îi este destinat auxiliarul didactic, precizează MEN.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS