Acasă Actualitate Alina Gorghiu: Opoziţia de dreapta trebuie să concretizeze cât mai rapid dialogul...

Alina Gorghiu: Opoziţia de dreapta trebuie să concretizeze cât mai rapid dialogul politic

-

Senatorul PNL de Timiş Alina Gorghiu a declarat miercuri, la Timişoara, că Opoziţia de dreapta din România trebuie să concretizeze cât mai rapid dialogul politic, iar PNL doreşte să dea acest semnal puternic de cooperare, care să împiedice PSD să câştige alegerile europarlamentare şi prezidenţiale de anul viitor, informează Agerpres.

Ea a precizat că discuţiile din şedinţele de peste vară din PNL, dar şi cea de la începutul sesiunii parlamentare, se vor axa pe o temă care ţine de Opoziţia de dreapta din România şi a subliniat că nu este luată în calcul, în momentul de faţă, nicio alianţă politică sau formulă de înregistrare la tribunal.

„Suntem obligaţi în acest context, când PSD produce numai daune, să punem la punct un mecanism de cooperare efectivă a Opoziţiei din România. Nu vorbesc în acest moment de alianţe politice sau de spre alte formule de înregistrat la tribunal, ci despre o strategie reală, pusă pe hârtie, de îndepărtare a PSD de la putere şi de câştigare de către Dreapta a alegerilor din România”, a afirmat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Aveţi grijă de valorile din viaţa voastră. Aveţi ocazia să conştientizaţi de ce aveţi nevoie pentru a obţine pe viitor un...

Cât ne ajută exercițiile oculare?

Tensiunea acumulată într-o zi la nivelul ochiului, fie după statul cu orele în fața calculatorului, TV, citit, scris, limitează flexibilitatea...