24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn nou serviciu de evidență a persoanelor se deschide în județul Dolj

Un nou serviciu de evidență a persoanelor se deschide în județul Dolj

În data de 23 august 2018,  începând cu ora 11,00 isi va deschide activitatea de lucru cu publicul  al 50-lea Serviciu Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din judetul Dolj. Acesta  va funcționa in comuna Ghidici, sat Ghidici, strada Mihai Viteazu, nr.140,  iar beneficiarii vor fi cei 2480 locuitori ai acestei comune, care vor putea obţine actele de identitate chiar în localitatea lor de domiciliu, informează autoritățile județene.
Programul de  funcţionare al serviciului va fi  zilnic de luni până vineri, între orele 08.30-16.30, în ziua de joi programul prelungindu-se până la ora 18.30.
Prin deschiderea acestui serviciu de evidenţă a persoanelor, este facilitat  accesul cetăţenilor din comuna Ghidici la obţinerea unui nou act de identitate, se diminueaza cheltuielile si timpul de aşteptare necesar eliberarii actului de identitate, se favorizeaza asigurarea starii de legalitate privind obtinerea si valabilitatea acestui document pe care fiecare persoana cu varsta mai mare de 14 ani trebuie sa-l detina dar si a adresei de domiciliu, care trebuie sa fie in concordanta cu modificările adoptate de autorităţile publice locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS