19.4 C
Craiova
marți, 2 iunie, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un român a înfiinţat firma M..E PSD în Marea Britanie

Un afacerist originar din Târgovişte, cu activitate în România şi Marea Britanie, a înfiinţat în  Regatul Unit o nouă societate comercială, cu denumirea M..E PSD.

Românul a ales ca domeniu de activitate pentru firma sa ”prestarea de servicii”.

Afaceristul  şi-a înregistrat firma pe 9 august şi spune că este un gest de protest, în favoarea libertăţii de exprimare.”Eu mai am două firme, una în România, una în Anglia. Am înfiinţat-o ca o formă de protest, dar o să şi o folosesc de acum înainte. M-a deranjat când am văzut acţiunea autorităţilor împotriva bărbatului cu plăcuţele de înmatriculare celebre. Atunci m-am găndit să fac o firmă şi să văd cum pot autorităţile române să mă împiedice să o folosesc. Acelui cetăţean au putut să îi interzică numerele de înmatriculare, dar să vedem dacă pot să îmi interzică şi mie. Fac ce vreau cu banii mei”, a declarat acesta.

 

Firma va avea activitate şi în România. În privinţa interacţiunii cu autorităţile române, omul de afaceri se aşteaptă la orice: ”E treaba lor ce reacţie vor avea. Pe mine nu mă interesează ce spune lumea. Fac ce vreau cu banii mei”. Târgovişteanul anunţă că face angajări pe noua societate. (sursa:gândul.info)

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

S-a inaugurat noul sediu al DEF a Primăriei Râmnicu...

Noul sediu al Direcţiei Economico-Financiare a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea în spaţiul obţinut suplimentar în urma reabilitării Arenelor ”Traian” a fost inaugurat...