12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Lucrări pe Autostrada A1

Lucrări pe Autostrada A1

-

Pe Autostrada A1, pe benzile întâi şi de urgenţă ale sensului de mers Deva către Sibiu, se vor executa, astăzi, până la ora 16.00, lucrări de plombare a gropilor apărute în carosabil pe tronsonul 253- 252+800 de metri, iar la kilometrul 270 vor avea loc lucrări de reparaţii.
Centrul Infortrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuiește șoferii să reducă viteza în zona lucrărilor, să circule cu atenţie sporită şi să semnalizeze din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.