20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Danezii cer excluderea PSD din Partidul Socialiștilor Europeni

Danezii cer excluderea PSD din Partidul Socialiștilor Europeni

-

Social-democrații din Danemarca cer excluderea PSD-ului condus din Liviu Dragnea din Partidul Socialiștilor Europeni, informează Digi FM. Demersul a fost inițiat de comunitatea românilor din Danemarca, reprezentată de George Forlafu, iar scrisoarea a fost tradusă în mai multe limbi și vor fi contactate partidele din această familie.
Parlamentarul Orla Hav, unul dintre liderii partidului social democrat danez, a declarat că scrisoarea a fost primită, iar problema a fost discutată deja.
Demersul vine după ce partidul de guvernământ a fost criticat pengru modul în care Jandarmeria a gestionat protestul diasporei, care s-a soldat cu bătaia și gazarea a sute de oameni nevinovați.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.