Acasă Actualitate Gorj: Măsuri de ordine publică pe perioada minivacanţei, asigurate de jandarmi

Gorj: Măsuri de ordine publică pe perioada minivacanţei, asigurate de jandarmi

-

Jandarmii gorjeni vor fi planificați zilnic, în perioada 15–19 august, în misiuni, în scopul asigurării climatului de ordine şi siguranță publică, fiind intensificate misiunile specifice pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. În această perioadă, se va acţiona pentru îndeplinirea misiunilor permanente de pază şi protecţie instituţională, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică în zona de competență, fiind asigurate măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul manifestărilor cultural-artistice și religioase din județ. Astfel, jandarmii gorjeni vor fi prezenți în Tismana la ,,Festivalul Cântecului, Jocului și Portului Popular Gorjenesc”, pe timpul slujbelor religioase de la Mănăstirea Tismana, la Zilele comunei Albeni cât și la sfințirea unei biserici din Rovinari. Posturile montane din Rânca,  Runcu şi Tismana, vor intensifica acţiunile de patrulare executate în zonele de agrement frecventate de către turişti, pentru a fi în măsură să intervină la solicitările transmise, în atenție având și respectarea normelor legale referitoare la activitățile de picnic. Patrulele de ordine publică din localitățile Târgu-Jiu, Motru, Novaci, Bumbești-Jiu, Tg-Cărbunești, Rovinari  vor viza prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, depistarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.  

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...