Acasă Actualitate Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu cere anchetă administrativă și a poliției în...

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu cere anchetă administrativă și a poliției în cazul directorului Filarmonicii „Oltenia”

-

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu îi solicită primarului municipiului Craiova, Mihail Genoiu, să dispună de urgenţă o anchetă administrativă privind declaraţia directorului Filarmonicii „Oltenia”, Gabriel Zamfir, după ce acesta a spus că mamele care au ieşit însoţite de copii la protestul de pe 10 august din Piaţa Victoriei ar merita „măcar un glonţ în cap”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției GdS. “Limbajul este inadmisibil pentru un om de cultură şi un fost preot”, susţine deputatul european.
Vicepreşedintele grupului PPE din Parlamentul European, solicită totodată şi poliţiei doljene declanşanrea unei anchete referitoare la această declaraţie care incită la acte de violenţă. „Un mare respect pentru acei jandarmi şi măcar un glonţ în cap acelor aşa-zise ‘mame’ care au ieşit cu copiii în braţe la proteste deşi se stia că nu e un protest paşnic aşa cum ar trebui să fie în democraţie. Dar deh nu avem aceeaşi definiţie pentru ‘democraţie’ ” – aceasta a fost declaraţia managerului Filarmonii “Oltenia”, pe pagina sa de Facebook.

ȘTIRI VIDEO GdS