10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAplicaţia dedicată înscrielor la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri rămâne deschisă până în septembrie

Aplicaţia dedicată înscrielor la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri rămâne deschisă până în septembrie

Aplicaţia pentru înscrierile la Târgul Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri, organizat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comerţ şi Antreprenoriat (MMACA) în cadrul Programului multianual pentru susţinerea meşteşugurilor şi artizanatului, rămâne deschisă până la începerea evenimentului, în septembrie, potrivit unui comunicat al instituţiei, remis joi Agerpres.

„Artizanii şi meşteşugarii care doresc să beneficieze de finanţare nerambursabilă din partea statului pentru promovarea produselor proprii în cadrul Târgului Naţional pentru Artizanat şi Meşteşuguri sunt rugaţi să se grăbească şi să aplice online, accesând link-ul:https://programenationale2018.aippimm.ro/inscriereMestesug2018/. Agenţia pentru IMM, Atragere de Investiţii, Promovarea Exportului Bucureşti şi Muzeul Naţional al Satului ‘Dimitrie Gusti’ au început colaborarea pentru organizarea, la finalul lunii septembrie, a Târgului National pentru Artizanat şi Meşteşuguri”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, aplicanţilor selectaţi în ordinea înscrierii li se va asigura participarea gratuită la târg. Prin program, vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari şi pentru produsele acestora, în valoare maximă de 2.000 de lei, precum şi cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfăşurării evenimentului, în valoare de maxim 1.600 lei/beneficiar pentru cel mult patru nopţi de cazare, dar nu mai mult de 200 de lei/noapte/persoană.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS