11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDNA cumpără servicii de software pentru investigarea fraudelor şi a corupţiei care afectează interesele financiare ale UE

DNA cumpără servicii de software pentru investigarea fraudelor şi a corupţiei care afectează interesele financiare ale UE

Direcţia Naţională Anticorupţie vrea să cumpere servicii de actualizare informatică, software şi suport tehnic pentru un proiect ce vizează îmbunătăţirea capacităţii sale pentru investigarea fraudelor şi a corupţiei care afectează interesele financiare ale UE, se arată într-un anunţ publicat în SICAP, potrivit Agerpres.

În acest sens, DNA a demarat o procedură simplificată pentru atribuirea unui contract de achiziţii publice. Acesta vizează servicii de actualizare informatică, software şi suport tehnic al produselor software instalate la sediul DNA/ implementare proiect de tip grant „Îmbunătăţirea capacităţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de Investigare a Fraudelor şi Corupţiei care afectează interesele financiare ale UE”.

Valoarea estimată a contractului este de 269.480 de lei.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 14 august, ele urmând să fie deschise în aceeaşi zi, se mai arată în anunţul citat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS