11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateJulia Roberts a asistat la o reprezentaţie specială a musicalului „Pretty Woman” pe Broadway

Julia Roberts a asistat la o reprezentaţie specială a musicalului „Pretty Woman” pe Broadway

Actriţa americană Julia Roberts a asistat la reprezentaţia restrânsă pe Broadway a musicalului ‘Pretty Woman’ – filmul care a consacrat-o la Hollywood – şi a cărui premieră oficială va avea loc pe 16 august la New York, informează Agerpres, citând EFE.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a asistat joi la o reprezentaţie specială a acestui musical, într-o seară în care i-a fost adus un omagiu regizorului Gary Marshall, decedat în iulie 2016.

Julia Roberts, care a afişat o ţinută informală îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri din piele şi un tricou portocaliu, a vizionat piesa alături de Barbara Marshall, soţia regretatului regizor şi a fiului şi a fiicei acestuia, Scott şi Kathleen.

La musicalul ‘Pretty Woman’, care va fi jucat pe scena Nederlander Theater, a asistat şi Lloyd T Williams, actorul care l-a interpretat pe recepţionerul luxosului hotel care i-a găzduit pe protagoniştii filmului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS