Acasă Actualitate Julia Roberts a asistat la o reprezentaţie specială a musicalului „Pretty Woman”...

Julia Roberts a asistat la o reprezentaţie specială a musicalului „Pretty Woman” pe Broadway

-

Actriţa americană Julia Roberts a asistat la reprezentaţia restrânsă pe Broadway a musicalului ‘Pretty Woman’ – filmul care a consacrat-o la Hollywood – şi a cărui premieră oficială va avea loc pe 16 august la New York, informează Agerpres, citând EFE.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a asistat joi la o reprezentaţie specială a acestui musical, într-o seară în care i-a fost adus un omagiu regizorului Gary Marshall, decedat în iulie 2016.

Julia Roberts, care a afişat o ţinută informală îmbrăcată într-o pereche de pantaloni negri din piele şi un tricou portocaliu, a vizionat piesa alături de Barbara Marshall, soţia regretatului regizor şi a fiului şi a fiicei acestuia, Scott şi Kathleen.

La musicalul ‘Pretty Woman’, care va fi jucat pe scena Nederlander Theater, a asistat şi Lloyd T Williams, actorul care l-a interpretat pe recepţionerul luxosului hotel care i-a găzduit pe protagoniştii filmului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Gândacul din calea autostrăzii Sibiu Piteşti, momit cu feromoni

Ministrul Fondurilor Europene susține că se poate rezolva inclusiv problema protejării gândacului pentru care Comisia Europeană a cerut explicaţii. Există soluţii pentru...