10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Mărfuri contrafăcute de 1 milion de lei, confiscate de poliţişti

Mărfuri contrafăcute de 1 milion de lei, confiscate de poliţişti

Poliţiştii au ridicat, astăzi, peste 1.700 de portofele, bunuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 1.000.000 de lei, dintr-un container sosit din China în Portul Constanţa Sud Agigea.
Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud, au verificat, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din județul Ilfov. În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit 1.740 de potofele, susceptibile a fi contrafăcute. Bunurile, în valoare de 1.000.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...