16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePremii pentru cei care călătoresc cu Cardul TrenPlus

Premii pentru cei care călătoresc cu Cardul TrenPlus

CFR Călători a anunţat că, în perioada 1-31 august 2018, desfăşoară campania – “Călătorește cu Cardul TrenPlus și noi te premiem!” pentru premierea călătorilor care au cumpărat, în ultimul an, bilete de tren pe baza acestui card și care se înscriu în luna august în campanie.

Premiul special este format din:
– 2 bilete gratuite dus-întors pentru 2 persoane, la clasa a 2-a, pe o rută aleasă în trafic intern de către călătorul premiat, biletele fiind valabile la același tren și pentru aceeași dată. Călătoria se va efectua până la data de 31 decembrie 2018.
– obiecte promoţionale personalizate cu marca CFR Călători (umbrelă, rucsac, pix cu touch screen, stick de memorie de 16 GB).
De asemenea, CFR Călători a pregătit şi pentru ceilalţi câştigători premii care constau în produse promoţionale personalizate cu marca CFR Călători.
Formularul de înscriere şi regulamentul de participare la campania de premiere a utilizatorilor cardului TrenPlus sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la adresa https://www1.cfrcalatori.ro/calatoreste-cu-cardul-trenplus-si-noi-te-premiem/.
Cardul TrenPlus este recomandat celor care merg frecvent cu trenul în România. În baza acestui card, pasagerii beneficiază de 25% REDUCERE din tariful de transport, timp de un an, pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenuri de orice rang, la clasa I sau clasa a II-a.
În baza acestuia pot fi cumpărate bilete pe orice rută, la trenurile InterRegio sau Regio, clasa I-a sau a II-a, de la toate casele de bilete și agențiile de voiaj CFR (care au sistem electronic de emitere a biletelor), precum și online, cu o reducere de 25% din tariful de transport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS