22.8 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Lucrări pe Autostrăzile A1 şi A2

Lucrări pe Autostrăzile A1 şi A2

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor efectuate pe autostrăzile A1 şi A2, circulaţia rutieră este restricţionată astfel:
– Autostrada A1 Deva – Sibiu, pe sensul către Sibiu, la kilometrul 306+600 metri, pe a doua banda (înlocuire glisieră mediană), până la orele 19:00;
– Autostrada A1 Timişoara – Arad, pe sensul către Arad, la kilometrul 505+436 metri, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă (reparaţii rosturi poduri), până la orele 20:00, iar pe sensul către Timişoara, la kilometrul 532+500 metri, pe prima bandă şi pe cea de urgenţă (reparaţii rosturi poduri), până la orele 20:00;
– Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul către Piteşti, la kilometrul 82, pe a doua banda (înlocuire glisieră mediană), până la orele 16:00;
– Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, între kilometrii 40 – 41 şi 18 –19, pe prima bandă (lucrări de detorsionare)până la orele 18:00.
Pentru reducerea riscului rutier, conducătorii auto trebuie să sporească atenţia la volan, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie şi să reducă viteza în zona de efectuare a lucrărilor semnalizate.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.