20.7 C
Craiova
miercuri, 18 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Dolj: Un polițist a murit după ce a intrat cu mașina într-un...

Dolj: Un polițist a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

-

Un tânăr de 29 de ani, din Ghidici, a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DJ 561D, a părăsit partea carosabilă și a lovit un copac. In urma accidentului a rezultat decesul șoferului, care se afla singur în mașină la momentul respectiv. Șoferul era politist, încadrat în anul 2016, din sursa externă și lucra în cadrul PP Negoi. Nu era în timpul orelor de program.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.