Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în judeţul Covasna, traficul rutier este blocat pe D11 Braşov- Târgu Secuiesc, pe raza comunei Moacşa, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autotren. În urma evenimentului 2 persoane au decedat iar alte 2, şoferul TIR-ului şi un pasager din autoturism – au fost transportate la Urgenţele Spitalului Judeţean.

Din informaţiile primite de la ISU Covasna, în accident au fost implicate un TIR înmatriculat în judeţul Argeş şi un autoturism înmatriculat în Republica Moldova.

Conform IPJ Covasna, şoferul autoturismului (un bărbat de 28 ani) şi unul dintre pasageri (bărbat 57 ani) si-au piedut viata. Din primele cercetari se pare ca cel aflat la volanul autoturismului ar fi pierdut controlul si a patruns pe contrasens unde a lovit frontal un autotren.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.