Acasă Actualitate Vâlcea: Dosar penal pentru un șofer depistat în trafic sub influența substanțelor...

Vâlcea: Dosar penal pentru un șofer depistat în trafic sub influența substanțelor interzise

-

Polițiștii Secției 9 Poliției Rurală Pietrari au depistat în trafic, în comuna Pietrari, o mașină condusă de un tânăr sub influența substanțelor interzise. În data de 29 iulie, polițiștii au fost sesizați de un participant în trafic de faptul că, aglându-se în trafic pe raza comunei Slătioara, a fost șicanat de un alt conducător auto, care i-ar fi arătat ostentativ un pistol. Ei l-au depistat în scurt timp pe cel în cauză, un tânăr de 21 de ani din Pietrari. Controlând autoturismul, ei au găsit un pistol airsoft de culoare neagră și patru bile din material plastic de 9 mm, obiecte care au fost confiscate.
De asemenea, tânărul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în urma testării, rezultând că acesta a consumat substanțe interzise.Băiatul a fost sancționat contravențional cu 500 de lei pentru amenințări cu acte de violență, fiind de asemenea înregistrat un dosar penal. Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

Bogdan GROȘEREANU
Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.