5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVâlcea: Dosar penal pentru un șofer depistat în trafic sub influența substanțelor interzise

Vâlcea: Dosar penal pentru un șofer depistat în trafic sub influența substanțelor interzise

Polițiștii Secției 9 Poliției Rurală Pietrari au depistat în trafic, în comuna Pietrari, o mașină condusă de un tânăr sub influența substanțelor interzise. În data de 29 iulie, polițiștii au fost sesizați de un participant în trafic de faptul că, aglându-se în trafic pe raza comunei Slătioara, a fost șicanat de un alt conducător auto, care i-ar fi arătat ostentativ un pistol. Ei l-au depistat în scurt timp pe cel în cauză, un tânăr de 21 de ani din Pietrari. Controlând autoturismul, ei au găsit un pistol airsoft de culoare neagră și patru bile din material plastic de 9 mm, obiecte care au fost confiscate.
De asemenea, tânărul a fost condus la spital, pentru recoltarea de probe biologice, în urma testării, rezultând că acesta a consumat substanțe interzise.Băiatul a fost sancționat contravențional cu 500 de lei pentru amenințări cu acte de violență, fiind de asemenea înregistrat un dosar penal. Verificările continuă pentru stabilirea cu exactitate a celor întâmplate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS