Acasă Actualitate Prognoză ANM: Care va fi vremea în Oltenia

Prognoză ANM: Care va fi vremea în Oltenia

-

Vremea va fi călduroasă în următoarele două săptămâni în majoritatea regiunilor ţării, maxima termică urcând până la 32 de grade Celsius, iar probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată pe tot parcursul perioadei, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) publicată luni, pentru intervalul 30 iulie – 12 august 2018, potrivi Agerpres.
În Oltenia, în intervalul 30 iulie – 4 august valorile termice maxime diurne se vor situa uşor sub normele perioadei, iar media regională va fi de 28 – 29 de grade. Ulterior, până în data de 7 august, vremea se va încălzi şi se vor înregistra medii ale valorilor maxime de 30 – 32 de grade Celsius, după care vor coborî din nou. Minimele termice vor fi în medie de 18 – 20 de grade Celsius până în 3 august, apoi vor scădea la 16 – 18 grade Celsius. În prima săptămână, temporar va ploua, iar cantităţile de apă cumulate vor fi mai însemnate. Probabilitatea de ploaie se va menţine ridicată şi în a doua parte a intervalului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Tenis de Masă /Competițiile au fost sistate până pe 30 iunie

Federaţia internaţională de Tenis de Masă (ITTF) a decis, în contextul răspândirii pandemiei de coronavirus, să prelungească cu două luni suspendarea...