10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Actualitate Olt: Doi morți în urma unui grav accident rutier

Olt: Doi morți în urma unui grav accident rutier

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui grav accident rutier produs pe Drumul Județean 546 B, în localitatea Movileni.
În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane. La locul evenimentului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță. În momentul sosirii echipajelor, șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 23 de ani, din comuna Movileni și pasagera din dreapta-fată din același autoturism, în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, au fost găsiți decedați, cu leziuni incompatibile cu viața.
Șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 36 de ani, din orașul Potcoava și pasagerul aflat în acesta, în vârstă de 12 ani, din aceeași localitate, au fost preluați de echipajele SAJ, conștienți și transportați la UPU Slatina.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...