Acasă Actualitate Dosar penal pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului

Dosar penal pentru conducerea mașinii sub influența alcoolului

-

Polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea au depistat în data de 28 iulie un șofer sub influența băuturilor alcoolice, după ce acesta a provocat un accident de circulație. În ziua menționată, polițiștii au intervenit la un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în care a fost implicat un bărbat de 48 de ani. În fapt, șoferul se deplasa la volanul mașinii personale pe raza muncipiului, iar într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, lovind gardul unui imobil. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis un dosar penal.

Bogdan GROȘEREANU
Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.