12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirca 30 de persoane au protestat la Poliţia Rutieră faţă de reţinerea permisului românului cu maşina înmatriculată în Suedia

Circa 30 de persoane au protestat la Poliţia Rutieră faţă de reţinerea permisului românului cu maşina înmatriculată în Suedia

Circa 30 de persoane au protestat, luni, la sediul Brigăzii Rutiere a Capitalei, după ce poliţiştii i-au reţinut permisul bărbatului care are autoturism înmatriculat în Suedia cu numere personalizate conţinând injurii la adresa PSD şi pentru faptul că i-au întocmit dosar penal, informează Agerpres.

Cei prezenţi au afişat un banner şi au scandat lozinci precum „Poliţia Română e o slugă bună!” sau ” Vrem plăcuţele-napoi şi păstraţi mesajul voi!”.

„Nu i s-a spus nimic la vamă – din senin apare un dosar penal, i se pune în pericol viaţa lui şi a familiei lui, pentru că în momentul de faţă acest om nu poate să-şi mai desfăşoare activitatea de şofer profesionist. I s-a ridicat permisul de conducere fără dreptul de a mai conduce, ceea ce este imoral faţă de familia lui, pe lângă faptul că este ilegal. Această poliţie trebuie reformată, răspund doar la ordine politice”, a declarat Cristian Mihai Dide, prezent la protest.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS