Doi muncitori, angajați la cariera Pinoasa din cadrul Complexului Energetic Oltenia, au suferit arsuri pe mâini și față, după ce un panou electric ar fi explodat. Este vorba de un bărbat de 40 de ani, care a suferit leziuni grave, iar celălalt, de 48 de ani, a fost rănit mai ușor. Potrivit polițiștilor gorjeni, a fost întocmit un dosar penal pentru încălcarea normelor de securitate și sănătate în muncă.

„Doi muncitori au fost arși pe mâini și față, după ce un panou electric ar fi explodat. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Unul dintre angajați, cel în vârstă de 40 de ani, a fost preluat de un elicopter SMURD și dus la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul de Arși din București.

 

Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.