10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFermierul din Cluj care și-a arat câmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Poliție să îl șteargă

Fermierul din Cluj care și-a arat câmpul cu un mesaj anti-PSD a fost rugat de Poliție să îl șteargă

Bărbatul din Cluj care, împreună cu un cetățean francez, și-a arat câmpul cu un mesaj anti-PSD, a fost contactat de Poliție pentru a șterge mesajul, transmite Hotnews. Sorin Bobiș, cel care a avut ideea inedită, se întreabă dacă a încălcat vreo lege și apelează pe Facebook la opinia juriștilor.

”O întrebare pentru prietenii juriști de pe FB. Am fost rugați de poliție să ștergem mesajul de pe câmp. Întrebare, am încălcat o lege?”, a scris Bobiș pe Facebook.

Potrivit Ziarului de Cluj, românul și prietenul lui francez au fost contactați telefonic de către polițiști. ”Nu au venit personal, am vorbit la telefon. Inițial a fost poliția locală de la noi din comună, din Cămărașu, apoi ne-a sunat Poliția din Apahida cu care n-avem treabă. A fost o discuție civilizată, mai degrabă o rugăminte, că s-ar putea încadra la contravenție fiindcă e un cuvânt obscen. Am apelat la prieteni care sunt juriști să ne spună dacă e sau nu contravenție. Vrem să știm, e proprietate particulară. Nu e o pancartă, e o arătură pe câmp”, a spus Bobiș, potrivit Ziarului de Cluj.

Mesajul a fost ”scris” pe un câmp din satul Sâmboleni, comuna Cămăraşu, situat la 53 de kilometri de Cluj-Napoca şi la aproximativ 60 de kilometri de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu”. Practic, călătorii care zboară înspre Cluj pot vedea inscripţia cu câteva minute înainte de aterizare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS