În data de 14 iulie, polițiștii din Drăgășani au oprit în comuna Șușani pentru verificări un autoturism condus de un bărbat din județul Gorj. Ei au descoperit că șoferul nu avea permis de conducere. La verificarea cu etilotestul, a rezultat că bărbatul avea o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. În consecință, acesta a fost condus la Spitalul Muncipal Drăgășani unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal.
Tot în data de 14 iulie, polițiștii din Măciuca au oprit pentru verificări un autoturism și au constatat că șoferul emana un puternic miros de alcool. Bărbatul a refuzat testarea cu etilotestul și s-a ales cu dosar penal.
În data de 15 iulie, un bărbat de 61 de ani din localitatea Bălcești a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice. La verificarea cu etilotestul, a rezultat o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițștii l-au condus la spital pentru a i se preleva probe biologice și i-au întocmit dosar penal.

Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.