Acasă Actualitate Uniunea Europeană se arată iritată de faptul că este considerată drept ''inamic''...

Uniunea Europeană se arată iritată de faptul că este considerată drept ”inamic” de către Donald Trump

-

Europenii s-au arătat luni iritaţi de faptul că au fost calificaţi drept ”inamici” de către Donald Trump şi i-au cerut preşedintelui american să dea dovadă de fermitate pentru a apăra Ucraina în cursul întâlnirii sale cu omologul său rus, Vladimir Putin, la Helsinki, informează Agerpres, citând AFP şi dpa.

”America şi Uniunea Europeană sunt cei mai buni prieteni. Cine spune că sunt inamici răspândeşte ‘ştiri false”’, a afirmat preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, pe Twitter din Beijing, unde participă la cel de-al 20-lea summit UE-China. ”Europa şi China, Rusia şi SUA, astăzi la Beijing şi la Helsinki, au o responsabilitate, aceea de a îmbunătăţi ordinea mondială, nu de a o distruge. Sper că acest mesaj va fi primit la Helsinki”,  a adăugat Tusk într-o altă postare pe Twitter, precizează AFP.

ȘTIRI VIDEO GdS

Întâlnire între autorităţile locale şi locuitorii din Ostroveni

Mircia Gutău, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, continuă, miercuri, 23 octombrie, la Cinematograful ”Geo Saizescu”, întâlnirile cu locuitorii din cartierul Ostroveni. Datorită dimensiunilor...