8.5 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Circulaţia rutieră oprită pe trei drumuri naţionale

Circulaţia rutieră oprită pe trei drumuri naţionale

-

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că, la această oră, în urma precipitaţiilor din ultima perioadă şi inundaţiilor care au afectat partea carosabilă, sunt în continuare închise sau cu circulaţia îngreunată, şase tronsoane de drumuri naţionale, astfel:

Drumuri naţionale cu circulaţia oprită3

– judeţul CovasnaDN11B, în zona localităţii Cătruşa;

– judeţul SuceavaDN2H, în localitatea Milişăuţi, pe podul de pe râul Suceava;

– judeţul Vrancea: DN2L, în localitatea Soveja.

Drumuri naţionale cu circulaţia îngreunată3

– judeţul BacăuDN12B, în zona localităţii Slănic-Moldova;

– judeţul NeamţDN15B, în localitatea Petru Vodă;

– judeţul PrahovaDN1A, în zona localităţii Bărcăneşti.

Circulaţia feroviară pe secţia de cale ferată 403 Braşov  Întorsura Buzăului este oprită pe raza localităţii Budila, din judeţul Braşov, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri.

 

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.