16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateProtestatarii au lansat pe cerul Londrei un uriaş balon portocaliu reprezentându-l pe Donald Trump în scutece

Protestatarii au lansat pe cerul Londrei un uriaş balon portocaliu reprezentându-l pe Donald Trump în scutece

Protestatarii au lansat vineri pe cerul Londrei, lângă clădirea parlamentului britanic, un balon portocaliu de şase metri reprezentându-l pe Donald Trump ca pe un bebeluş în scutece, informează Agerpres, citând agenţia de presă dpa.

„Sistemul strâmb, fals, a aruncat cu tot ce a putut în mine… V-am spus că voi zbura şi iată-mă!”, l-au citat organizatorii, pe Twitter, pe „bebeluşul-Trump”.

Zeci de susţinători şi jurnalişti au privit cum „babysitteri” ai lui Trump, în veste foarte vizibile, păzeau balonul în timp ce acesta era umflat. Balonul şi-a luat zborul la orele locale 09:30 (08:30 GMT), după cum era planificat.

Pe pagina lor de crowdfunding, protestatari baby-Trump susţin că au creat balonul pentru a arăta că Trump a fost „un copil mare, supărat, cu un ego fragil şi mâini mici”. „El este de asemenea un demagog (sic) rasist care reprezintă un pericol pentru femei, imigranţi şi minorităţi şi o ameninţare letală la adresa păcii mondiale şi a viitorului foarte apropiat al vieţii pe pământ”, afirmă ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS