Un dosar penal pentru abuz în serviciu pe numele ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, este pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Conform Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, a fost declanşată urmărirea penală in rem.
„Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor informează că un dosar penal referitor la abuz în serviciu şi restricţionarea dreptului de reprezentare sindicală pe numele ministrului Tudorel Toader se află deja în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind decalnşată urmărirea penală in rem”, informează Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, conform Mediafax.
Angajații din penitenciare au acuzat faptul că au fost păgubiţi cu aproape trei milioane de lei și au susținut că nu şi-au primit banii pentru orele suplimentare în ziua de salariu.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.