6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Actualitate Emmanuel Macron: Donald Trump ''nu a spus niciodată că intenţionează să se...

Emmanuel Macron: Donald Trump ”nu a spus niciodată că intenţionează să se retragă din NATO”

-

Preşedintele francez Emmanuel Macron a afirmat joi că liderul american Donald Trump nu a spus niciodată că intenţionează să se retragă din NATO, în cadrul întrevederilor bilaterale sau multilaterale la summitul Alianţei de la Bruxelles, informează Agerpres, citând DPA.

”Nu vorbesc niciodată despre ce se întâmplă în spatele scenei în general, dar niciodată preşedintele Trump nu a spus, la reuniuni bilaterale sau multilaterale, că intenţionează să se retragă din NATO”, a declarat Macron.

Preşedintele francez a mai spus că toţi membrii NATO ”s-au angajat să-şi majoreze cheltuielile” pentru apărare, în conformitate cu un acord anterior din 2014. ”Noi am convenit asupra unei strategii bugetare credibile, care corespunde necesităţilor noastre”, a precizat Macron.

Bogdan GROȘEREANU
Bogdan GROȘEREANU
Lucrează din 2001 în presa scrisă și abordează subiecte diverse cum ar fi evenimentele, subiectele sociale, cele legate de administraţia locală, de politică, economie, dar şi investigație. A urmat traininguri pe jurnalism social, politic, acces la informaţii şi investigație, în special cele prin intermediul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) şi Rise Project.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.