3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculația rutieră este închisă pe A2 între Drajna și Lehliu pe ambele sensuri

Circulația rutieră este închisă pe A2 între Drajna și Lehliu pe ambele sensuri

La această oră, circulația rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, București – Constanța, între Drajna și Lehliu, pe ambele sensuri de deplasare din cauza operațiunii de transfer a cherosenului din cisterna rasturnată ieri, 11.07.2018, la km 79 al autostrăzii.
În prezent circulația autovehiculelor, între Drajna și Lehliu se desfășoară deviat pe DN 3A.
O macara pusă la dispoziție de către CNAIR a repus pe roți cisterna răsturnată, iar la această oră se desfășoară operațiunea de transfer a combustibilului din cisterna implicată în incident în alte două cisterne.
La finalul acestei operațiuni, drumarii de la CNAIR vor interveni în zona afectată pentru a curăța carosabilul și a redeschide circulația pe sectorul închis în condiții de siguranță.
La finalul întregii operațiuni, CNAIR SA va anunța când se va redeschide circulația rutieră pe A2, București – Constanța, pe ambele sensuri.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS