Acasă Actualitate Percheziţii la contrabandişti de ţigări

Percheziţii la contrabandişti de ţigări

-

Peste 250 de poliţişti din Călăraşi efectuează joi 53 de percheziţii domiciliare în judeţele Călăraşi, Ilfov, Giurgiu şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – iunie, mai multe persoane ar fi achiziţionat, transportat, depozitat importante cantităţi de ţigarete provenite din contrabandă, ulterior fiind oferite spre comercializare pe raza judeţului Călăraşi”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES.

Poliţiştii vor pune în aplicare 38 de mandate de aducere, persoanele în cauză urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Acţiunea beneficiază şi de suportul Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Bucureşti.

La activităţi participă şi poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov.

ȘTIRI VIDEO GdS

Pițurcă – temperat, Dragomir – încântat

Antrenorul Universității Craiova, Victor Pițurcă, a asistat pe viu la recitalul elevului său din meciul cu Finlanda. Acesta a fost mulțumit de...

Dr. Riza a pierdut procesul cu Spitalul de Urgenţă

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au hotărât, miercuri, să respingă acţiunea formulată de dr. Mugur Riza împotriva Spitalului de Urgenţă Craiova.